Interieur

In januari 2016 heeft De Schaepskooi een restyling ondergaan. Donkere houten wanden zijn voorzien van een eigentijds lichte kleur zonder dat de sfeer van De Schaepskooi verloren is gegaan. Het interieur van De Schaepskooi ademt een warme, gezellige maar zeker ook eigentijds sfeer uit. In de living is een gezellige, rechthoekige bar met 12 krukken. In de woonkamer staat een robuuste, lange eettafel met 10 stoelen waar je uren aan kan zitten. Gezellig bijpraten, tafelen, spelletjes doen, etc.

Rond de houtkachel staan 3 zitbanken. Er is een flatscreen TV (interactieve TV) met DVD speler.

sk-woonkamer-ii sk-woonkamer

 

 

 

 

 sk-eettafelIndeling begane grond

Beneden vindt u 2 tweepersoonsslaapkamers waarvan 1 met stapelbed. Een badkamer met 2 douches en apart toilet, dubbele wastafel en wasmachine. Daarnaast bevindt zich beneden nog een extra toilet. Keuken met afwasmachine, oven, magnetron, keramische kookplaat, 2 koelkasten.
In de woonkamer staat een bar met barkrukken, zithoek met heerlijke banken, een open haard en een ruime eettafel met 10 stoelen.

Indeling eerste verdieping

Boven vindt u 3 slaapkamers, 1 met 3 bedden en een wastafel.  Ook zijn er boven nog 2 tweepersoonskamers waarvan 1 met een wastafel.keuken

vakantiehuis de schaepskooi19